Sky-Park.nl

Uw auto veilig parkeren bij Schiphol

Parkeerbedrijf Sky Park vindt een goede service erg belangrijk. Haar doel is dan ook om het parkeren bij Schiphol voor haar klanten zo snel, gemakkelijk en ontspannen te laten verlopen. Er zijn geen lange wachttijden en betalen gebeurt vooraf en kan op verschillende manieren. Er is cameratoezicht op alle terreinen. 24 uur per dag zijn er shuttlebussen die heen en weer rijden. Sky Park biedt drie locaties, toegespitst op wat de klant belangrijk vindt. Voor zowel kort parkeren Schiphol en lang parkeren is Sky-Park een goede aanbieder.

 

De drie locaties van Sky-Park

  • Sky Park terminal West: voor extra service.
  • Sky Park terminal Zuid: voor de dichtstbijzijnde locatie.
  • Sky Park Budget: voor een laag tarief.

 

Voordelen Sky-Park

  • Een wachttijd van nooit langer dan tien minuten.
  • Luxe ruime shuttlebussen die ook voor minder validen toegankelijk zijn.
  • De terreinen zijn gesloten en beveiligd. Er is 24-uur toezicht en camerabewaking. De overdekte vestigingen zijn tevens voorzien van brand- en inbraakbeveiliging.

Het parkeerbedrijf is 24/7 geopend en telefonisch of per e-mail bereikbaar. Daarnaast respecteert ze de gegevens van haar klanten. Gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld of online opgeslagen.
 

Hoe werkt het?

Terminal West

Als u aankomt bij de terminal van, parkeert u uw auto op de plek voor bezoekers. Daarna meldt u zich bij de receptie, waar een medewerker de reisgegevens met u doorneemt en de betaling wordt afgehandeld. U kunt betalen met PIN, creditcard of contant. De medewerker helpt u met het inladen van de bagage in de shuttlebus. Daarna hoeft u alleen nog uw autosleutel in te leveren. Deze wordt bewaart in een sleutelzak in een afgesloten ruimte. Hierna wordt u naar uw vertrekhal gebracht. Dit duurt ongeveer 6 minuten vanaf terminal West. Bij vertrek krijgt u een kaartje met daarop contactgegevens en de plek waar u wordt opgehaald als u terug bent van uw reis.

Als u weer terug bent op Schiphol en uw bagage heeft, belt u Sky Park terminal West en wordt u bij de bushalte bij de aankomsthal opgehaald die op het kaartje staat. U wordt naar uw auto gebracht, die ondertussen voor u klaar is gemaakt.

Terminal Zuid

Als u aankomt bij Sky Park terminal Zuid meldt u zich bij de receptie. Een medewerker zal de reisgegevens met u doornemen en ook de betaling wordt afgerond. U kunt betalen via Pin, creditcard of contant. De medewerker opent dan de slagboom voor en wijst u een parkeerplaats toe en zal u hiermee helpen. U hoeft niet uw autosleutel in te leveren. De medewerker helpt u met de bagage en na het inladen wordt u naar Schiphol gebracht. Dit duurt ongeveer drie minuten. Bij vertrek krijgt u een kaartje met daarop contactgegevens en de plek waar u wordt opgehaald als u terug bent van uw reis.

Wanneer u terug bent van uw reis en uw bagage heeft, belt u Sky Park op. U wordt opgehaald bij de afgesproken bushalte en naar uw auto gebracht, die ondertussen voor u klaar is gezet.
 

Reserveren/kosten

Reserveren doet u online met het reserveringsformulier. Hier kunt u ook aangeven of u gebruik wilt maken van de speciale waspakketten. Ook kunt u hier aangeven dat uw reistijden nog niet bekend zijn, maar u wel een parkeerplek wilt reserveren. U krijgt een automatische reserveringsbevestiging. Het is aan te raden dat u deze meeneemt naar de locatie van uw keuze voor een snelle afhandeling. Heeft u niet de mogelijkheid om de bevestiging te printen, noteer dan het ID-nummer en/of het reserveringsnummer en neem deze mee.

U moet bij iedere terminal vooraf betalen wanneer u aankomt op de parkeerplaats. Dit kan via PIN, creditcard. Contante betalingen kunnen alleen gedaan worden bij terminal Zuid en West.

Het kan gebeuren dat uw vluchtgegevens/tijden worden gewijzigd. Het beste is om deze wijziging telefonisch of via mail door te geven aan Sky Park, door de e-mail met de reserveringsbevestiging te beantwoorden met daarin de wijziging. U zult zo spoedig mogelijk een bevestiging van de wijziging krijgen.

Mocht u de reservering willen annuleren, dan zullen hier geen voor kosten worden gerekend mits dit 48 uur van te voren gebeurt.  Annuleert u later dan 48 uur voor vertrek, dan zal Sky Park samen met u tot een oplossing proberen te komen. Annuleren doet u online, waarna de reservering onmiddellijk wordt geannuleerd, en u krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging hiervan. Komt u helemaal niet opdagen zonder dit door te geven aan het parkeerbedrijf, dan zal zij het hele bedrag in rekening brengen.
 

Prijzen

Sky Park hanteert seizoensgebonden tarieven. Deze zijn inclusief shuttleservice en BTW. Voor terminal Zuid en West gelden dezelfde tarieven.

1 dagen:
2 dagen:
3 dagen:
4 dagen:
5 dagen:
6 dagen:
7 dagen:
8 dagen:
9 dagen:
10 dagen:
11 dagen:
12 dagen:
13 dagen:
14 dagen:
15 dagen:
16 dagen:
17 dagen:
18 dagen:
19 dagen:
€ 30,00
€ 30,00
€ 35,00
€ 35,00
€ 40,00
€ 40,00
€ 45,50
€ 52,00
€ 58,50
€ 65,00
€ 71,50
€ 78,00
€ 84,50
€ 91,00
€ 97,50
€ 104,00
€ 110,50
€ 117,00
€ 123,50

 

Locatie

Dit is het adres van Sky-Park:

Kruisweg 755, 2132 NE, Hoofddorp

Reviews en beoordelingen Sky-Park

Heeft u ervaringen met Sky-park? Laat het ons weten!
 

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *