Gehandicapten faciliteiten Parkeren Schiphol

Parkerenschiphol.info heeft navraag gedaan bij de verschillende aanbieders van parkeerplaatsen rondom Schiphol, hoe de faciliteiten zijn voor gehandicapte reizigers die gebruik willen maken van een parkeerplaats in de buurt van Schiphol.

Tot onze teleurstelling blijkt dat geen één aanbieder van parkeerplaatsen op het vliegveld Schiphol echt rekening houdt met gehandicapte. Dus er is niet iets als een invalide bus of iets dergelijks.

We hebben een selectie gemaakt van de bedrijven die enigszins rekening houden met gehandicapte reizigers die gebruik willen maken van parkeren rondom Schiphol.

Quickparking
Quickparking heeft geen speciale faciliteiten voor gehandicapte reizigers. Ze hebben wel de mogelijkheid om de auto te parkeren naast de shuttle bus om zo direct in de bus te komen. Achterin de bus is er ruimte voor een rolstoel.
Travelparking Service
Net als Quickparking heeft Travelparking Service geen bijzondere faciliteiten voor invalide reizigers. Zij bieden wel Valet Parking aan. U kunt met u auto dan direct naar de vertrekhal rijden waar zij uw auto overnemen en hem naar hun parking rijden. Als u weer geland bent na uw reis brengen zij uw auto weer naar de vertrekhal zodat u direct weer weg kunt.
Totalcareparking.nl
Helaas heeft Park and Fly geen invalide bus. De invalide reiziger kan wel zelf in de bus komen.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *