Meer hotels rondom Schiphol

Schiphol wil flink in de bus blazen met de bouw van nieuwe hotels en andere voorzieningen om zo meer internationale zakenreizigers te ontvangen. Financieel directeur Pieter Verboom van Schiphol noemt drie grote hotelplannen.

Het gaat om een hotelbedrijf op een nieuw aan te leggen golfterrein. De golfbaan grenst aan het Amsterdamse Bos en wordt nu gebruikt als zandstortplaats.

Verder denkt Schiphol aan een lifestylehotel met een capaciteit van 220 kamers. Het gaat hierbij om een project samenwerking tussen Schiphol Real Estate en Osib Financial Holding. Het hotel moet al begin volgend jaar klaar zijn.

‘Je moet dan denken aan een hotel dat is toegesneden op de specifieke wensen van een gast, zoals je eigen muziek of kleur van je kamer. Luxeproducten die bij een bepaalde sfeer passen’, aldus Verboom in Het Financieele Dagblad.

Tenslotte peinst Schiphol over een eigen vergader- en conferentiecentrum, Schiphol Forum genaamd. Schiphol rijdt daarmee direct in de wielen van de Amsterdamse RAI, die juist Schiphol de laatste tijd inzet in de eigen promotieplannen. Begin dit jaar meldde directeur Hans Bakker dat de RAI de komende jaren 100 miljoen euro wil investeren in een verbouwing en herpositionering van het gebouwencomplex.

Bekijk hier een aantal overnachtingsmogelijkheden op Schiphol!

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *