GoodParking

Betrouwbaar parkeren bij Schiphol

GoodParking is een jong parkeer bedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor haar klanten. Het bedrijf biedt Valet Parking aan. GoodParking vindt service, gemak en betrouwbaarheid erg belangrijk en streeft ernaar om dit zo goed mogelijk op haar klanten over te brengen.

Het parkeerbedrijf heeft een afgesloten en bewaakt parkeerterrein en ligt op bijna zes minuten van Schiphol, waardoor er bijna geen wachttijden zijn.
    

Werkwijze GoodParking

Een half uur voordat u op het vliegveld aankomt in uw eigen auto, belt u GoodParking. Als u uiteindelijk bij Schiphol bent, levert geeft u uw autosleutel af en wordt uw auto opgehaald en geparkeerd op het parkeerterrein door een professionele chauffeur. Bent u weer terug van uw reis, dan belt u het parkeerbedrijf en staat u auto klaar op de afgesproken plaats.
 

Reserveren/kosten

U kunt via de site reserveren door middel van het reserveringsformulier. U krijgt automatisch een bevestigingsmail. Betalen kan meteen bij het reserveren op de site via IDeal, of bij aankomst op Schiphol met PIN of contant.

U kunt tot maximaal 24 uur van te voren kosteloos een reservering annuleren via de mail of telefoon. Als u al betaald heeft, stuur dan een mail naar GoodParking met daarin uw bankrekeningnummer, zodat het betaalde bedrag kan worden teruggestort. In dit geval is het niet mogelijk om telefonisch te annuleren.

Annuleert u binnen 24 uur, en heeft u nog geen betaling gedaan, dan zult u een rekening ontvangen op het adres dat u bij het reserveren heeft opgegeven. Hiervoor zal een standaardbedrag van €35,00 in rekening worden gebracht. Heeft u in dit geval al wel betaald, dan zal het door u betaalde bedrag minus de €35,00 aan u worden geretourneerd.

Indien uw vluchtgegevens nog niet bekend  zijn, dan kunt u toch een parkeerplaats reserveren. U geeft dan op het formulier bij tijden 0.00 uur aan, maar zodra u deze gegevens heeft geef deze per email door aan GoodParking. Mocht u willen reserveren voor onbepaalde tijd, dan kunt u uw reservering per email via de website van GoodParking onder ‘contact’ indienen. Zij zullen dan contact met u opnemen voor verdere afhandeling.

Een wijziging in reisgegevens kunt u doorgeven door GoodParking een email te sturen. Dit dient via de website onder ‘contact’ te gebeuren.
 

Prijzen

Dit zijn de prijzen die GoodParking hanteert:

Alle prijzen zijn inclusief 19% BTW

1-2 dagen           € 35,00

3 dagen               € 40,00

4 dagen               € 45,00

5 dagen               € 50,00

6 dagen               € 55,00

7 dagen               € 60,00

8 dagen               € 65,00

9 dagen               € 70,00

10 dagen             € 75,00

11 dagen             € 80,00

12 dagen             € 85,00

13 dagen             € 90,00

14 dagen             € 95,00

15 dagen             € 100,00

Vanaf de 15e dag geldt een prijs van € 4,50 per dag

Prijzen poetsservice

Uitzuigen € 10,00

Wasbeurt € 12,50
 

Locatie

U vindt Goodparking op het volgende adres:
Hoofdweg 88
1175 LC Lijnde
 

Reviews GoodParking

Wat zijn uw ervaringen met Goodparking? Laat het ons weten!

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *