Deel 3 Schiphol Parkeer Special: Vakantieparkeren.nl

Dit is deel 3 van de Schiphol Parkeren Special. Vandaag is vakantieparkeren.nl de parkeergarage die we gaan beoordelen en vergelijken op kwaliteit/prijs verhouding, bereikbaarheid en andere aspecten.

Vakantieparkeren.nl ervaringen, prijzen, route

Website

Vergeleken met de websites van andere aanbieders van parkeerplekken rondom Schiphol maakt de website van vakantieparkeren.nl op mij een simpele indruk. Dit kan men ook als een voordeel zien, niet te veel poes pas, gewoon duidelijkheid.Vakantieparkeren.nl heeft een erg handig parkeertarieven systeem. U kiest het aantal dagen dat u wilt parkeren en het berekent voor u hoeveel dat kost. Een fijne optie die vakantieparkeren.nl heeft ten opzichte van de andere aanbieders van parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol, is dat het  u de keuze geeft of u de auto sleutels wilt meenemen of dat u ze liever bij vakantieparkeren.nl achterlaat. Als u ervoor kiest om de autosleutels mee te nemen dan betaald u €4 meer.

Werkwijze

Het parkeerterrein van vakantieparkeren.nl is 24uur bewaakt. Er is altijd iemand aanwezig. Als u het nummer belt dat  u van vakantieparkeren heeft gekregen openen zij het hek. U parkeert u auto en vakantieparkeren helpt het plaatsten van uw bagage in de shuttle bus. Als u op Schiphol bent aangekomen krijgt u van vakantieparkeren een telefoonnummer. Zodra u weer op Schiphol geland bent en uw koffers van de bagageband heeft gehaald , belt u dit nummer en wij staan met +/- 10 minuten op Schiphol om u naar uw auto te brengen.

Prijzen

De prijzen voor parkeren op Schiphol via vakantieparkeren.nl zijn inclusief btw. Vakantieparkeren heeft nog het voordeel dat u zelf kunt kiezen of u de autosleutels wel of niet inlevert. Het inleveren van de autosleutels levert u extra voordeel op.

U parkeert de auto op onze aanwijzingen:
U levert uw autosleutels gedurende uw reis in
Wij parkeren uw auto in:
U hoeft geen autosleutels in te leveren
1-2 Dagen € 25,00 vast bedrag € 25,00 vast bedrag
3-4 Dagen € 37,50 vast bedrag € 37,50 vast bedrag
5-7 Dagen € 45,- vast bedrag € 49,- vast bedrag
8 dagen of meer € 6,- per dag € 7,- per dag
19 dagen of meer € 5,- per dag € 6,- per da

Afstand tot Schiphol

Het parkeerterrein van vakantieparkeren is gelegen op 10 minuten afstand van Schiphol.

Bereikbaarheid

Vakantieparkeren.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. De parkeerservice van vakantieparkeren kent geen wachttijd. Dit is dus ideaal voor gezinnen die met kleine kinderen reizen.

Overdekt Parkeren bij Vakantieparkeren

Overdekt parkeren is bij vakantieparkeren niet mogelijk. Alle parkeerplaatsen zijn buiten nabij Schiphol.

Betaalwijze

Bij vakantieparkeren betaald u pas als u naar huis gaat, dus als u de auto ophaalt. Dit dient wel contant te gebeuren.

Route en Locatie vakantieparkeren.nl

Adresgegevens Vakantieparkeren:
Vakantieparkeren.nl
Haverstraat 44
2153 Nieuw Vennep

Plan hier een actuele route

www.vakantieparkeren.nl

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *