Parkeren Schiphol Special Budget Parking

De Schiphol parkeer Special is een nieuwe onderdeel van deze website. In dit onderdeel nemen we een aanbieder van parkeerplaatsen rondom Schiphol onder de loep. Wat zijn de voordelen en nadelen van deze parkeergarage en het belangrijkste hoe is de prijs kwaliteit verhouding, naast deze aspecten zal er ook gelet worden op de uitstraling van de website, hoe gaat het boeken, op welke manieren kunt u betalen etc.

In deel 1 van de Schiphol Parkeer Special (SPS) is het de beurt aan Budget parking.

Deel 1 Schiphol Parkeer Special: Budgetparking

Website

Als we kijken naar de website van Budgetparking dan zien wij een duidelijke website waarbij wij direct weten waar we aan toe zijn. Aan de linkerkant van de pagina is een reserveringssysteem welke aftelt van stap 3 naar stap 1. De navigatie op de site is erg makkelijk. De meeste informatie die wij willen weten kunnen we vinden op deze site. Het reserveringsysteem werkt erg prettig. Als u klikt op de aankomst datum dan verschijnt een kalender in beeld. Dit werkt erg prettig, makkelijk en duidelijk.Volgens Budget parking kunt u binnen 2 minuten u parkeerplaats reserveren.

Werkwijze

De werkwijze van Budget parking is als volgt. Op u reserveringsformulier vult u uw vluchtnummer in. Zo kan Budgetparking een inschatting maken van wanneer u ongeveer aankomt en opgehaald moet worden. Het invullen van u vluchtnummer is niet verplicht. U krijgt van Budgetparking een telefoonnummer mee welke u kunt bellen wanneer u aankomt op Schiphol. Budgetparking haalt u vervolgens op om u naar uw auto te brengen.

Prijzen Budget Parking

Wat erg fijn is om te lezen is dat alle prijzen inclusief btw zijn. Dit voorkomt dat bij het afrekenen er een kleine verrassing, in de vorm van extra belasting, ons te wachten staat. Met dit bericht op de website weten we direct waar we aan toe zijn en wat we moeten betalen.

1 – 2 dagen € 34,50 vast bedrag
3 – 4 dagen € 39,50 vast bedrag
5 – 6 dagen € 47,50 vast bedrag
7 dagen € 52,50 vast bedrag
vanaf de 8e tot de 15e dag € 7,50 per dag
vanaf de 15e dag € 5,00 per dag

Afstand tot Schiphol

Budgetparking ligt op drie km van de vertrekhal. De reistijd is ongeveer 4 minuten. U reist via de filevrije cargoroute naar Schiphol.

Bereikbaarheid

In de parkeergarages van Budget parking kunt u dag en nacht parkeren, ze zijn ook 24 uur zeven dagen per week bereikbaar. Dus als u een vlucht heeft welke midden in de nacht vertrekt dan kunt u met een gerust hart parkeren bij Budget parking.

Overdekt parkeren

Overdekt parkeren is zeker een punt waar Budget parking volgens ons een voordeel heeft in vergelijking met de overige parkeergarages. Budgetparking biedt overdekt parkeren gratis aan. Parkeren is immers duur zat.

Betalingsmogelijkheden budget parking

Parkeren bij budget Parking kunt u betalen met uw pin pas of contant. Betalen gebeurt wanneer u de auto brengt.

Route en Locatie

Boeing avenue 30
1119 PE
Schiphol-Rijk

www.budgetparking.nl

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *