Ervaringen en beoordelingen Totalcare parking

Zoals u van ons gewend bent beschrijven we alle parkeergarages rondom Schiphol. We letten op de ervaringen, prijzen, kosten bereikbaarheid en nog veel meer. Vandaag beoordelen we Totalcare Parking.

www.totalcareparking.nl

Website

De website van totalcare parking ziet er erg makkelijk en simpel uit. Het is geen grafisch hoogstandje. Wel is alle informatie goed beschikbaar en duidelijk. Zo zijn de contact gegevens direct te zien, dit is erg betrouwbaar. U kunt ook op de homepagina reserveren.

Werkwijze

Bij aankomst krijgt u een uitleg over het wegbrengen en ophalen. Totalcare parking plaatst uw bagage in de luxe vipshuttle. zij nemen de sleutel over en in ongeveer 7 minuten bent u bij de juiste vertrekhal op Schiphol. Dit is gratis en 24 uur per dag. De auto wordt geparkeerd op het bewaakte terrein, dit is alleen toegankelijk voor medewerkers van totalcare parking.

Prijzen

Park and Fly beschikt over zowel overdekte als buiten plaatsen. Kiest u voor ”Indoor parking” staat uw auto overdekt. Kiest u enkel voor parkeren, dan staat uw auto op een buitenplaats. Alle prijzen zijn inclusief reserveringskosten en inclusief 19% BTW.

Www.totalcareparking.nl

Total Parking: Hoog seizoen
Short Parking € 42,50 vast bedrag (1-3 dagen)
Medium Parking € 50,00 vast bedrag (4-7 dagen)
Long Parking € 7,00 per dag (8-16 dagen)
Xtra Long Parking € 6,00 per dag (17-29 dagen)
XXtra Long Parking € 180,00 vast bedrag ( 30-40 dagen)
Extreme Parking Op basis van offerte ( > 40 dagen)
Total Care:
Indoor Parking € 12,50 (Eénmalige toeslag)
Glass Repair Op basis van offerte (Euronet)
Easy Repair Op basis van offerte
Direct Repair Op basis van offerte (J. Oudshoorn automobielen en Strijk B.V.)

Afstand tot Schiphol

7 minuten

Bereikbaarheid

Totalcare parking is 24 uur per dag 7 dagen per week te bereiken.

Route

Park and Fly is gevestigd aan de Rijnlanderweg nr 660). Dit is een landelijk weggetje. De navigatiesystemen hebben moeite om hen te vinden. Dus kunt u beter om een routebeschrijving te gebruiken. Als u het dan nog steeds niet kunt vinden kunt u hen bereiken via 020 653 75 44 of neemt u een kijkje op de website voor een uitgebreide routeoverschrijving.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *