Deel 2 Schiphol Parkeer Special: Quick Parking

In dit onderdeel nemen we een aanbieder van parkeerplaatsen rondom Schiphol onder de loep. Wat zijn de voordelen en nadelen van deze parkeergarage en het belangrijkste hoe is de prijs kwaliteit verhouding, naast deze aspecten zal er ook gelet worden op de uitstraling van de website, hoe gaat het boeken, op welke manieren kunt u betalen etc. Zie hier alle parkeer plaatsen Schiphol reviews en ervaringen.

Vandaag is het de beurt aan Quick Parking.

Deel 2 Schiphol Parkeer Special: Quick Parking

Website

De website van Quick Parking maakt op mij een drukke indruk. Aan de rechterkant kunt u een parkeerplaats reserveren. Dit formulier is erg compleet. U heeft zelfs de mogelijkheid om u auto te laten wassen en reinigen. Het reinigen van de interieur kost €16.50, het wassen van de exterieur kost ook €16,50.

Werkwijze

Quickparking heeft bijna dezelfde werkwijze als Budgetparking. Op het reserveringsformulier vult u uw vluchtnummer in en de datum van de terugvlucht. Zo kan Quick Parking een inschatting maken van wanneer u opgehaald dient te worden. Zij geven u een speciaal telefoonnummer mee. U belt dit nummer wanneer u op Schiphol aankomt. Vervolgens haalt Quick Parking u binnen enkele minuten op en brengt u naar uw auto.

Prijzen

Gelukkig zijn de prijzen bij Quick Parking inclusief btw, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan nadat u een parkeerplaats heeft gereserveerd.

1- 2 dagen € 34,50 vast bedrag
3 – 4 dagen € 39,50 vast bedrag
5 – 6 dagen € 47,50 vast bedrag
7 dagen € 52,50 vast bedrag
vanaf de 8e tot de 15e dag € 7,50 per dag
vanaf de 15e dag € 5,00 per dag

Afstand tot Schiphol

Quickparking bevindt zich op een unieke locatie dicht bij Schiphol. Binnen drie minuten bent u al bij de vertrekhal. Parkeren via Quick Parking is sneller dan parkeren bij Schiphol zelf!

Bereikbaarheid

Quick Parking is ideaal voor nachtvluchten. Ze zijn 24 uur per dag zeven dagen per week open. De hele dag door rijden er shuttle busjes van de parkeergarage naar de vertrekhallen. Zodra u arriveert wordt u direct naar de vertrekhallen gebracht.

Overdekt parkeren

Helaas is overdenkt parkeren bij Quick Parking niet kosteloos. U betaalt eenmalig €7,50.

Betalingsmogelijkheden Quick Parking Schiphol

Bij Quick Parking kunt u betalen met uw pin pas. Afrekenen gebeurt wanneer u de auto brengt.

Route naar Schiphol Quick Parking

De adres gegevens van Quick Parking zijn:
Quick Parking
Kruisweg 381
1437 CH Schiphol-Zuid

Gebruik de ANWB Routeplanner om een actuele route te plannen

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *