CentralParking.nl

CentralParking.nl is gespecialiseerd in valet parking waar uitsluitend beroepschauffeurs werken. Er zijn geen loopafstanden, geen gesjouw met de bagage. Auto’s worden geparkeerd op een beveiligd terrein. Het parkeerbedrijf is 24 uur per dag, en 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u graag overdekt parkeren, dan kost dit €15,00 extra.
 
 
 
 
 

Hoe werkt het?

Een kwartier voor u aankomt op Schiphol belt u het bedrijf. U neemt de bevestigingsemail mee. Een medewerker wacht op u in de hoek van vertrekhal 2 en 3. Deze medewerker is te herkennen aan de CentralParking jas en heeft een contract met uw gegevens bij zich. De chauffeur zal u met uw bagage helpen en neemt dan uw autosleutel over. Wanneer u terug bent staat de chauffeur met uw auto klaar buiten de aankomsthal.

Als er sprake is van extreme drukte, wordt uw autokort op een openbare parkeerplaats in de buurt van Schiphol geparkeerd, om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.
 

Reserveren/kosten Central Parking

Een parkeerplek reserveren kan via de site en u ontvangt dan ook meteen een bevestiging per email met daarin het contract. Reserveren kan maximaal 6 maanden tot minimaal 1 uur van te voren.

U betaalt via PIN, IDeal, een overmaking of contant. Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de extra diensten, zoals waspakketten voor de auto.

Als u uw vluchtgegevens nog niet kent, dan is het toch mogelijk om een parkeerplek te reserveren. U geeft bij tijden op het formulier aan: 0.00 uur. U moet wel minimaal 4 dagen van te voren uw gegevens doorgeven aan CentralParking, dit kan telefonisch of per mail. Mochten u gegevens niet tijdig bekend zijn bij het parkeerbedrijf dan kan CentralParking de reservering annuleren.
 
Prijzen

De prijs is lager of hetzelfde als alle andere parkeermogelijkheden rondom of op Schiphol:

Short stay 1 of 2 dagen € 59,- totaalprijs
Medium stay 3 t/m 6 dagen € 69,- totaalprijs
Long stay vanaf de 7e tot 14e dag + € 6,- extra per dag
Extra long stay vanaf de 15e dag tot max 6 weken € 123,- totaalprijs

 

Locatie

U kunt CentralParking.nl vinden op het volgende adres:
Beech Avenue 54 Schipholrijk
Rijnlanderweg 1001 Rijsenhout of Veenderveld 10 Roelofarendsveen.
 

Reviews Central Parking

Wat zijn uw ervaringen met Central Parking?

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *