Bijschipholparkeren.nl

Bijschipholparkeren.nl logoDit parkeerbedrijf biedt valet parking aan. Dit maakt parkeren bij Schiphol eenvoudig. Het terrein wordt 24/7 bewaakt. Voor overdekt parkeren wordt een bedrag van €15,00 per keer in rekening gebracht. Er werken alleen maar beroepschauffeurs bij het bedrijf. Deze hebben allen een verklaring van goed gedrag en worden maandelijks bijgeschoold. Bijschipholparkeren.nl is 24 uur per dag, en 7 dagen per week bereikbaar.
 
 
 
 

Hoe werkt het?

Vijftien minuten voordat u bij Schiphol aankomt, belt u het bedrijf op het nummer 0900-1212122. In de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 wordt u opgewacht door een chauffeur van Bijschipholparkeren.nl. Gezamenlijk ondertekent u een contract met daarin al uw gegevens. Dit is ook een bewijs van afgifte van uw auto.

De chauffeur zal u met uw bagage helpen, uw autosleutels overnemen en u auto zal op een van de twee permanent bewaakte terreinen worden geparkeerd.

Het terrein is afgesloten met slagbomen, alarm en cameratoezicht. Autosleutels worden in een kluis opgeborgen.

Wanneer u terug bent van uw reis, belt u weer naar het bedrijf. Binnen vijftien minuten wordt u opgewacht  bij de aankomsthal door een van de chauffeurs van het parkeerbedrijf. Wederom wordt u met de bagage geholpen waarna u direct naar huis kunt.

Wanneer er sprake is van extreme drukte wordt uw auto voor een korte tijd op een openbare parkeerplaats in de buurt van Schiphol geparkeerd, om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bijschipholparkeren.nl is verzekerd tegen schade en verlies van no-claim, maar niet tegen diefstal.
 

Reserveren/kosten

Reserveren kan via de site of per telefoon. Na de reservering ontvangt u een bevestigingsmail. U kunt ook reserveren wanneer u nog niet de definitieve reisgegevens kent door als tijdstip 00:00 aan te geven tijdens het maken van de reservering. Wanneer het tijdstip bekend is geeft u dit per mail door.

Kosteloos annuleren kan tot 12 uur van te voren. Bij een annulering binnen 12 uur en later wordt het hele tarief in rekening gebracht.

Betalen kan op de site met credit card en IDeal. Ook kunt u ervoor kiezen om te betalen aan de chauffeur op het moment dat u naar het buitenland vertrekt, via PIN of contant. Achteraf betalen is geen optie.
 

Prijzen

 1 of 2 dagen € 49,- totaalprijs
 3 dagen € 59,- totaalprijs
 Vanaf de 4e dag t/m 7e dag € 69,- totaalprijs
 8 dagen € 79,- totaalprijs
 9 dagen € 89,- totaalprijs
 10 dagen € 99,- totaalprijs
 11 dagen € 109,- totaalprijs
 12 of meer dagen (maximaal 42 dagen) € 119,- totaalprijs

 

Locatie

Bijschipholparkeren.nl

Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp
 

Reviews en beoordelingen van Bijschipholparkeren.nl

Heeft u geparkeerd bij dit bedrijf? Wat zijn uw ervaringen met bijschipholparkeren?

 

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *