Airportparking.nl

Betrouwbaar en voordelig parkeren bij Schiphol

Beschrijving van Airportparking.nl

Airportparking.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De parkeerplaatsen zijn goed bereikbaar. Daarnaast worden ze met camera’s bewaakt en is het terrein afgesloten. Voor lang parkeren Schiphol is Airportparking een goede keuze.
 

De voordelen van Airportparking.nl

  • Goedkoop en dichtbij Schiphol parkeren.
  • Zeer goede bereikbaarheid.
  • Binnen of buiten parkeren.
  • Verhard terrein en met camera’s bewaakt.
  • Gratis shuttle service.
  • Direct naar de juiste vertrekhal.

 

Hoe werkt Airportparking.nl?

Wanneer u aankomt op de parking, wordt u bagage in de shuttlebus overgezet. Indien gewenst staat er een gratis kop koffie klaar  in de lobby. Hier kunt u ook gebruik maken van het toilet en het raadplegen van de actuele vlucht-informatie. De gratis shuttlebus zorgt ervoor dat u in circa 10 minuten bij de juiste vertrekhal staat. U krijgt een telefoonnummer mee. Bij terugkeer op Schiphol belt u Airportparking op dit nummer en wordt u opgehaald bij de aankomsthal en teruggebracht naar uw auto.

U hoeft bij Airportparking uw autosleutel niet in te leveren, dit is optioneel.  Wel kan het handig zijn als u haast heeft of om praktische redenen om de sleutels in bewaring te geven. Als u op het reserveringsformulier dat u online kan invullen aangeeft dat er kinderen meereizen, zal Airportparking.nl voor kinderstoelen zorgen. Ook kunt u kiezen voor een van de waspakketten. 
 

Reserveren/kosten

Nadat u heeft gereserveerd krijgt u een bevestiging per e-mail. Als u uw vluchtgegevens nog niet weet, kunt u toch nog reserveren. Bij de tijd geeft u dan 00.00 uur aan. Bij opmerkingen geeft u aan dat u nog niet de definitieve vluchtgegevens heeft. Wanneer u deze wel weet, kunt u onder vermelding van factuurnummer en naam mailen naar Airportparking.nl.

Een reservering annuleren kan door te mailen of bellen. Aan een annulering die 24 uur voor het vertrek gebeurt worden geen kosten verbonden. Annuleert u later of komt u helemaal niet opdagen, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Een reservering betalen kan via Ideal online (hierbij worden €7,50 administratiekosten in rekening gebracht- dit geldt alleen voor betalingen via Ideal) of bij aankomst op de parking met PIN.
 

Prijzen

1-2 dagen  € 32,50 vast bedrag
3-4 dagen  € 40,00 vast bedrag
5-6 dagen  € 47,50 vast bedrag
7-8 dagen  € 55,00 vast bedrag
Vanaf dag  9  tot en met dag 14  €   6,25 per dag *
Vanaf dag 15 tot en met dag 20  €   6,00 per dag *
Vanaf dag 21 tot en met dag 29
Vanaf dag 30
 €   5,00
€   4,50
per dag *
per dag *

*geen starttarief, geldig vanaf dag 1

Toeslag overdekt parkeren eenmalig € 10,00

Tarieven zijn inclusief 19% BTW.
 

Locatie

U vindt Airportparking.nl op het volgende adres:

Schipholweg 1017, 2143CH, Boesingheliede
 

Beoordelingen en reviews Airportparking.nl

Heeft u geparkeerd bij Airportparking.nl? Wat zijn uw ervaringen met Airportparking?
 

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *