Cheap-parking.nl

Uw vervoer naar Schiphol was nog nooit zo simpel

Beschrijving Cheap-Parking.nl

Cheap-parking.nl wilt uw vervoer naar en van Schiphol zo simpel mogelijk maken. Het bedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, en onderscheidt zich van andere parkeerbedrijven door haar lage prijzen en gunstige ligging. Cheap-parking.nl biedt valet parking en shuttle service aan. Er zijn geen wachttijden en u wordt geholpen met uw bagage.

Voordelen Cheap Parking

  • Cheap-parking.nl is ong. 10 minuten van Schiphol gelegen.
  • Uw auto wordt geparkeerd op een afgesloten en bewaakt parkeerterrein.
  • U krijgt een bevestigingsemail na een boeking, hierin staan ook de adresgegevens van Cheap-parking.nl.
  • Speciale prijzen en aanbiedingen voor lang parkeren en zakelijk parkeren.
  • Mogelijkheid om verschillende waspakketten bij te bestellen.

 

Hoe werkt het?

 Cheap-parking.nl biedt valet parking en een shuttle bus service aan.

Voor valet parking geldt dat u direct met uw eigen auto naar de vertrekhal rijdt. Minimaal 30 minuten voordat u aankomt op Schiphol, belt u het parkeerbedrijf. Uw auto staat dan bij de aankomsthal voor u klaar. Deze service kost het eenmalige bedrag van €29,00 extra bovenop de normale parkeerprijs.

Maakt u gebruik van de shuttle bus service, dan geeft u bij aankomst bij Cheap-parking.nl u uw sleutel af en wordt uw auto door een medewerker geparkeerd op het afgesloten, bewaakte terrein. Bij terugkomst belt u het bedrijf op het telefoonnummer dat u mee heeft gekregen bij vertrek. Binnen een paar minuten staat de shuttlebus klaar om u naar uw auto te brengen.
 

Reserveren/kosten

Reserveren bij Cheap-parking.nl kan door middel van het reserveringsformulier op de website. Voor het doorgeven van een wijziging in uw reisgegevens, kunt u Cheap-parking.nl ieder moment bellen of e-mailen. U betaalt via Ideal of pin, wanneer u uw auto komt brengen. U kunt ook tijdens het reserveren betalen via Ideal.

U kunt ook bij Cheap-parking.nl reserveren als uw  vluchtgegevens niet bekend zijn. Dan vult op het reserveringsformulier bij de tijden 0.00 uur aan. Het bedrijf neemt de reservering dan wel aan, maar u moet wel de tijd van aankomst bij Cheap-parking.nl doorgeven.

Wanneer u reserveert bij Cheap-parking.nl, krijgt u automatisch een bevestiging van deze reservering op het scherm te zien, maar ook via de mail. Soms komt deze e-mail niet aan omdat dit te maken heeft met de spam-beveiliging van uw e-mail account. Is dit het geval, kijk dan even in de map ‘Spam’ of ‘Ongewenst’ van uw e-mail account. Het betekent dus niet dat uw reservering niet gemaakt is.

Tot 12 uur van te voren kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Dit kan via de telefoon of per email. Binnen 12 uur echter wordt het hele bedrag in rekening gebracht, middels een rekening die naar het opgegeven adres wordt gezonden. Wilt u een reservering annuleren maar heeft u al betaald? Dan kunt u een email sturen nar info@cheap-parking.nl met daarin uw bankgegevens waarop het betaalde bedrag zal worden teruggestort.

 

Prijzenlijst

1-2 dagen € 24,50 vast bedrag
3-4 dagen € 34,50 vast bedrag
5-6 dagen € 39,50 vast bedrag
vanaf de 7e tot de 15e dag € 5,00 Per dag
vanaf de 15e dag € 4,00 Per dag
Valet parking € 22,50 éénmalig bovenop de
normale parkeerprijzen

 

Prijzen poetsservice:
Uitzuigen € 7,50
Wasbeurt € 7,50
Poetsen € 75,00
Poetsen plus reinigen interieur € 110,00

 
Indien u uw auto wilt laten uitzuigen, poetsen e.d. kunt u dit tijdens de reservering aangeven.
 

Locatie

U vindt Cheap-parking op het volgende adres:

Cheap-Parking
Oude Kruisweg 2
2142 EG Cruquius-Oost (Tegenover het Spaarne Ziekenhuis).
 

Beoordelingen Cheap-parking.nl

Wat zijn uw ervaringen met cheap-parking.nl?

 

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *