Parkeren op Schiphol Gratis? Nooit!

Zoals bijna iedereen wel weet is het parkeren op Schiphol heel erg duur. Voor diegene die hopen op een gratis alternatief die komen bedrogen uit. Gratis Parkeren op Schiphol, dat bestaat gewoon niet.  Daarintegen bestaat er wel iets als “goedkoop” parkeren. En dat is precies het gene waar we het vandaag over gaan hebben. We hebben drie perfecte alternatieven gevonden voor het dure Schiphol!

Kort parkeren op Schiphol

De parkeerplaatsen P1 en P2 zijn voor de passagiers en bezoekers die korter dan twee dagen hun auto kwijt willen op Schiphol.  Waar u bij deze parkeergarages rekening mee moet houden is dat de maximale doorrijhoogte twee meter hoog is. Als je auto hoger is dan twee meter dan kun je deze kwijt bij het parkeerterrein P3.

Lang parkeren op Schiphol

Parkeergarage P3 is bestemd voor bezoekers welke lang willen parkeren op Schiphol.

Op de parkeerplaats van Travelparking kun je nog veel goedkoper parkeren op slechts 2 km van de vertrekhal van Schiphol. Vaak is de transfer naar Schiphol zelfs gratis.

Goedkope Parkeer alternatieven Schiphol

Als u de dure parkeertarieven van Schiphol wilt omzeilen dan is de goedkoopste oplossing om uw auto te parkeren bij een parkeergarage rondom het vliegveld Schiphol. U betaalt veel minder en wordt vervolgens gratis vervoerd naar het vliegveld. Zie hieronder de door ons geselecteerde goedkope parkeerplaatsen.

QuickParking.nl

Quickparking is een nieuw bedrijf. Een van de reden dat ik vaak heb gekozen voor Quickparking is dat het slechts 2 km ligt van de vertrekhal. Daarnaast werd mijn auto bewaakt op een afgesloten parkeerterrein wat natuurlijk voor mij weer een zorg minder betekend. Tenslotte is het vervoer van en naar Schiphol gratis en dit gebeurd met een luxe shuttlebus. Bekijk de website van Quickparking.nl.

Serviceparking.nl

Dit parkeerbedrijf beschikt eveneens over honderden binnen en buiten parkeerplaatsen nabij het vliegveld. Deze parkeerplaatsen bevinden zich in Leimuiden op slechts 12 minuten van de vertrekhal. De kosten voor het parkeren bij Service Parking zijn vanaf 5 euro per dag. Bekijk de website van Service Parking.

Totalcareparking.nl

Totalecareparking biedt zeer goede en goedkope parkeer mogelijkheden om te parkeren. De bagage wordt vervoerd in een luxe vipshuttle. De reistijd van de parkeergarage naar het vliegveld bedraagt ongeveer 7 minuten. Dit is gratis en is 24 uur per dag mogelijk. Bezoek de website van totalcareparking.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *